Diák vagyok.

Sziasztok! Az oldal célja, hogy ide gyűjtsünk minden olyan információt, hírt, eseményt, ami fontos vagy érdekes lehet egy diák, hallgató számára; valamint hogy meg tudjuk beszélni ezeket. Ha van híred, azt küldd az iamstudentblog@gmail.com címre!

EU pályázati portál

Legfrisseb témák

Friss topikok

Tényleg gagyi az Országgyűlés új portálja

iamstudentblog 2009.03.14. 18:00

Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket a már bemutatott Parlamenti Diákinfó oldal hibáira és volt olyan kedves, képeket is küldött:

"ha valakinek a gyermeknek szekcióban gondot okozna az útvesztős játék, akkor elárulom, h a labirintusból egy helyen át lehet menni a falon, így akár kötetlenül rohangálhatunk az egész parlamentben, és így a "kiskapun" keresztül, akár minden nehézség nélkül ülhetünk bele az elnöki székbe..Furfangos, és zseniális."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Illetve a második pályán is működik a dolog....hatalmas"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"És, ami hab a tortán, magyarázza el valki, hogy miképp tudtad  vörös lepel alá borítani a parlamenti ülés termet az által, h átmentem a falon.

Hát keziket csókolom a fejlesztőknek."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük Dávid szemfülességét és hogy a képeket is eljuttatta hozzánk!

Címkék: portál vicc szili pénz állam

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iamstudent.blog.hu/api/trackback/id/tr581002162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kom-mentalista 2009.03.14. 19:03:49

Ezt nem hiszem el, hogy semmit nem képesek rendesen megcsinálni...A következő lépés most az lenne, hogy bízzunk meg szakértőket jó pénzért, hogy javítsák ki a bakikat :)
süti beállítások módosítása