Diák vagyok.

Sziasztok! Az oldal célja, hogy ide gyűjtsünk minden olyan információt, hírt, eseményt, ami fontos vagy érdekes lehet egy diák, hallgató számára; valamint hogy meg tudjuk beszélni ezeket. Ha van híred, azt küldd az iamstudentblog@gmail.com címre!

EU pályázati portál

Legfrisseb témák

Friss topikok

Áll a bál a minisztériumban

iamstudentblog 2009.03.17. 16:05

Arról már korábban beszámoltunk, hogy valami nincsen rendben a Katapult Mentorprogram körül. Az ügy még nem záródott le, sőt, újabb lendületet vett és tovább folytatódik. Megy az egymás rágalmazása, a feljelentések, vádak hamisításra, stb. Ember legyen a talpán aki érti, miről van itt szó.

Vagyis bocsánat. Mindenki érti miről van itt szó: pénzről és hatalomról. Sajnos onnan a legegyszerűbb pénzeket elvenni, akik gyengék, nem tudják képviselni jogaikat és általában nincsenek tisztában is azokkal. Számukra általában programokat, pályázatokat írnak ki. A gond csak az, hogy akiknek ezeket a pénzeket elkülönítették, nem tudnak róla. Viszont tudnak azok, akik a tűz közelében vannak. Létrehoznak 1-2 alapítványt, programokat szerveznek és pályáznak. És nyernek is. Így tűnnek el azok a pénzek (is) amelyeket például a hátrányos helyzetű egyetemistáknak szántak.

Engem nem érdekel, hogy kinek van igaza, ki mit hamisított vagy ki mikor kinek mit mondott. Számomra az lenne a fontos, hogy a pénzek végre a helyükre kerüljenek. Oda, ahova igazán szükség van rá.

A program egyébként újra elindult. De valamiért ez nem igazán nyugtat meg.... Ne legyen igazam, de mintha csak ki akartak volna pöckölni a minisztériumból valakit....

 

Címkék: felsőoktatás pénz esélyegyenlőség állam miniszter mentorprogram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iamstudent.blog.hu/api/trackback/id/tr651007783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása