Diák vagyok.

Sziasztok! Az oldal célja, hogy ide gyűjtsünk minden olyan információt, hírt, eseményt, ami fontos vagy érdekes lehet egy diák, hallgató számára; valamint hogy meg tudjuk beszélni ezeket. Ha van híred, azt küldd az iamstudentblog@gmail.com címre!

EU pályázati portál

Legfrisseb témák

Friss topikok

Nyári diákmunka: legyél kém!

iamstudentblog 2009.04.15. 16:00

Már megint Amerikában vannak a legjobb (munka)lehetőségek! A kis amcsik valóra válthatják mindenki gyermekkori álmát : kémek lehetnek.

Az a helyezet ugyanis, hogy Dennis Blair amerikai nemzeti hírszerzési igazgató nyári munkát ajánl az idén a diákoknak: kémtanoncot játszhatnak két hétig.

A meló nem tűnik nehéznek és elég jól fizet: a kiválasztottak konferenciákon vesznek majd részt, tanulmányutakat tesznek kormányzati hivatalokban és hírszerzési munkát végeznek a hírszerző közösségből kiválasztott elemzők felügyelete alatt. Szállás, kaja, munkaszközök biztosítottak, utazási költség térités plusz 1000 dollár zsebpénz.

Az alkalmazás feltétele az amerikai állampolgárság és a betöltött 21. életév. Elvárják tőlük azt is, hogy okosak és motiváltak legyenek, jó tanulmányi eredményekkel kell rendelkezniük, és át kell esniük egy biztonsági ellenőrzésen is.

Igen, kedves diáktársak. Rossz helyre születtünk :(

Címkék: usa diákmunka

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iamstudent.blog.hu/api/trackback/id/tr201066776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nulacka 2009.04.15. 16:07:53

Ez mekkora, ilyen kéne Magyarországon is. Bár, ha jól emlékszem, tavaly volt valami hasonló, de az nem munkaként, hanem pályázatként futott.

motymoty 2009.04.15. 17:31:11

:)

Kár-kár, de azért Apeh ellenőrnek még elmehetsz. Bár kisebb a kihívás és bizonyára nem annyira érdekfeszítő, de azért biztos az is izgalmas. Ha jól hallottam még évekkel ezelőtt nyáron a Balatonra szoktak keresni. :D
süti beállítások módosítása