Diák vagyok.

Sziasztok! Az oldal célja, hogy ide gyűjtsünk minden olyan információt, hírt, eseményt, ami fontos vagy érdekes lehet egy diák, hallgató számára; valamint hogy meg tudjuk beszélni ezeket. Ha van híred, azt küldd az iamstudentblog@gmail.com címre!

EU pályázati portál

Legfrisseb témák

Friss topikok

ERASMUS Fiatal Vállalkozóknak

iamstudentblog 2009.03.03. 18:31

2009. február 19-től az „Erasmus Fiatal Vállalkozóknak” csereprogram keretében az utóbbi három évben indított magyar cégek egy hasonló profilú, de már tapasztalt európai vállalkozásnál tölthetnek el maximum fél évet. A csereprogramot az Európai Bizottság finanszírozza és Európa szerte több mint száz helyi, regionális és nemzeti szervezet koordinálja.

A csereprogramban szektor-függetlenül bármely fiatal, az utóbbi három évben indított vállalkozás részt vehet. A program keretében egy másik európai vállalatánál eltöltött időszak alatt vállalatmenedzselési és üzletfejlesztési tippeket, trükköket és praktikákat tanulhatnak meg tapasztaltabb társaiktól a fiatal cégek. A tapasztalt cégeknek ugyanakkor az az előnye a programból, hogy friss, új szemléletet kaphat a fiatal vállalkozótól. Másrészt később a fiatal vállalkozó disztribútorává válhat saját országában. Ezen kívül, tapasztalt magyar vállalkozások is fogadhatnak új, európai vállalkozást.

Az Európai Unió felmérése szerint az európai fiatalok 51 százaléka szívesen választaná a vállalkozói pályát, de közülük csak néhányan valósítják meg ambícióikat. A vállalkozást indítók is elsősorban inkább a hazai piacon tevékenykednek ahelyett, hogy más, akár az Európai Unión belül, akár azon kívül használnák ki a kereskedelmi lehetőségeket. Forrás: www.operativprogram.hu

Bővebben itt

Címkék: eu pályázat pénz fiatal vállalkozás erasmus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iamstudent.blog.hu/api/trackback/id/tr88977999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása