Diák vagyok.

Sziasztok! Az oldal célja, hogy ide gyűjtsünk minden olyan információt, hírt, eseményt, ami fontos vagy érdekes lehet egy diák, hallgató számára; valamint hogy meg tudjuk beszélni ezeket. Ha van híred, azt küldd az iamstudentblog@gmail.com címre!

EU pályázati portál

Legfrisseb témák

Friss topikok

Hiller is bukik?

iamstudentblog 2009.03.24. 17:43

A Katapult Mentorprogram kálváriája tovább folytatódik. Több alkalommal számoltunk már be az Oktatási Minisztériumban zajló eseményekről. Természetesen a helyzet azóta sem oldódott meg (talán nem is fog soha), de arról ne nyissunk vitát, hogy kinek jó ez így.

Összefüggés lehet az oktatási tárca Esélyegyenlőségi Főigazgatóságán kirobbantott pénzügyi botrány, a kormányfőváltás és Hiller István oktatási miniszter várható leváltása között

"Cigány vagyok, lekurvázott nő, aki állítólag százmilliókat síbolt… Megüzenték, hogy a minisztériumba se tegyem be a lábam" – nyilatkozta a Népszabadságnak Borovszky Tímea.


Több neve elhallgatását kérő cigány értelmiségi úgy látja, összefüggés lehet a Borovszky-ügy kirobbantása a kormányfőváltás és Hiller István elmozdítása között. Elképzelhetőnek tartják, hogy Magyar Bálinthoz hasonló szellemiségű, SZDSZ-hez közeli személy veheti át ismét a szaktárca vezetését azért cserébe, hogy a liberálisok támogatják Gyurcsány Ferenc javaslatát a kormányfőcseréről.

Akit érdekelne a téma, az tájékozódjon itt, mi nem szánunk erre több helyet!

 

Címkék: felsőoktatás pénz esélyegyenlőség hiller állam miniszter

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://iamstudent.blog.hu/api/trackback/id/tr151022882

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Romakérdés 2009.03.24. 18:11:00

"Cigány vagyok, lekurvázott nő""Cigány vagyok, lekurvázott nő, aki állítólag százmilliókat síbolt… Megüzenték, hogy a minisztériumba se tegyem be a lábam" – nyilatkozta a Népszabadságnak Borovszky Tímea.Borovszky Tímeát Hiller Istvá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása