Diák vagyok.

Sziasztok! Az oldal célja, hogy ide gyűjtsünk minden olyan információt, hírt, eseményt, ami fontos vagy érdekes lehet egy diák, hallgató számára; valamint hogy meg tudjuk beszélni ezeket. Ha van híred, azt küldd az iamstudentblog@gmail.com címre!

EU pályázati portál

Legfrisseb témák

Friss topikok

Elindult az Európai Fiatal Újságíró Díj 2010!

iamstudentblog 2010.01.07. 17:38

Az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága harmadik alkalommal hívja versengésre a fiatal európai újságírókat. Az Európai Fiatal Újságíró Díj 2010 az Európai Unió bővítési politikájának témaköréhez kapcsolódóan keresi Európa legjobb, 17 és 35 év közötti fiatal újságíróit. A verseny 2009. október 20-tól 2010. február 28-ig tart, a pályázat a nyomtatott és online cikkek mellett a rádiós újságírók számára is nyitva áll.

A 36 nemzeti győztest szakmai zsűri választja ki minden pályázó országban, a pályaművek értékelésénél a beadott cikkekben és rádiós anyagokban megnyilvánuló újságírói tehetséget értékelik. Az Európai Fiatal Újságíró Díj nyertesei 2010 májusában Isztambulba tehetnek látogatást.

A részletes pályázati kiírást megtalálják a verseny honlapját: http://www.EUjournalist-award.eu.

Címkék: verseny eu pályázat újságíró

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iamstudent.blog.hu/api/trackback/id/tr621654604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása